VI ER HER FOR Å TA DEG MED TIL FINALEN

VM er bare en måned unna, og i likhet med alle andre fotballfans er vi på vei til Russland. VM i fotball i Russland sparkes i gang den 14. juni på den berømte stadion Luzhniki i Moskva. Der skal de russiske vertene, ledet av Stanislav Cherchesov, møte Juan Antonio Pizzis Saudi Arabia. Denne utgaven av VM er den første som blir avholdt i Øst-Europa, og spenningen vil være til å ta og føle på inntil 15. juli, da den internasjonale fotballturneringen er over.

Turneringen vil imidlertid ikke bare tiltrekke seg oppmerksomheten til sportsfans. VM 2018 er en viktig geopolitisk begivenhet for hele Europa, der hele verden i en hel måned vil følge tett med på Russland og Putins regime. Valget av Russland som vertskap, var ikke et enkelt valg. Landet har alltid vært et kontroversielt tema på den internasjonale scenen. I likhet med 2014, da vinter-OL ble avholdt i Russland, har de omstridte problemene rundt landet igjen omfattet utbrudd basert på rasisme og fremmedfrykt, denne gangen av russiske fotballfans. Diskriminering av LHBT-personer er et annet hett tema, ettersom dette fremdeles pågår på alle nivåer i det russiske samfunnet.

Selv om noen politikere fortsatt tar til orde for at fotballmyndighetene burde ha stoppet Russland fra å være vertskap for VM i fotball på grunn av landets anneksjon av Ukrainas Krim for flere år siden, er det en nyere hendelse som igjen retter et negativt søkelys på vertslandet. Forgiftningen av dobbeltagenten Skripal i mars i år, førte til at den britiske statsministeren, Theresa May, kunngjorde at så vel den kongelige familien som britiske ministre ville boikotte fotball VM. I tillegg ble det utstedt en advarsel til alle engelske fotballfans som skal reise til Russland.

Til tross for at Russland 2018 har blitt et debattert og omstridt tema, vil verdens mest populære fotballkonkurranse sparkes i gang om noen få uker. Da vil alles øyne være på kampene vi alle elsker. Spillere verden over foretar allerede sine valg, og nyter oppmerksomheten fra bookmakerne i form av mange bettingtilbud for hver av de 64 kampene i årets VM.

Hvem vil vinne VM 2018? Hva er oddsen og spådommene for outright-vinnerne? De fem største favorittene i år er kanskje Tyskland, Brasil, Frankrike, Argentina og Portugal? Hva med de andre lagene det i det minste er verdt å nevne, som Kroatia, Sveits og Polen? I henhold til bookmakerne har alle disse en sjanse til å bli turneringens store overraskelse.

Hos oss kan du spille på vinneren! Vi er her for å hjelpe dine spesielle spillmarkeder i anledning Russland 2018 med å nå de største fotballfansene, slik at de kan velge de beste oddsene fra deg.

Kontakt oss nå på contact@sportsbettingtranslation.com, og send oss din kreative markedsføring eller nye SEO-innhold. Vi lover å være det vellykkede valget på vei mot VM 2018.