VI ER KLAR TIL AT FØRE DIG TIL FINALEN

Der er kun en måned til VM i fodbold og vi, lige som alle andre uforanderlige fodboldfans, har vendt snuden mod Rusland. FIFA’s verdensmesterskab i Rusland bliver skudt i gang den 14. juni på det berømte Luzhniki Stadion i Moskva, hvor værterne, anført af Stanislav Cherchesov, møder Juan Antonio Pizzis hold fra Saudi Arabien. Denne udgave af konkurrencen vil være den første nogensinde der bliver afholdt i Østeuropa, og vi vil have pulsen siddende helt oppe i halsen frem til den 15. juli, når den internationale fodboldturnering slutter.

Turneringen vil dog ikke blot tiltrække sportsfans. VM i fodbold 2018 er en vigtig geopolitisk begivenhed for Europa, og den vil også sætte landet og Putins regime i verdens søgelys i en hel måned.  Valget Rusland som vært for begivenheden var ikke nogen let beslutning - landet har altid været et kontroversielt emne på den internationale scene. Lige som ved de Olympiske Vinterlege i 2014, inkluderede de disputable emner vedrørende Rusland igen; rasisme og fremmedfjendske udbrud, denne gang af russiske fodboldfans. Et andet varmt emne er det faktum, at der stadig på alle niveauer i det russisk samfund diskrimineres mod lesbiske, bøsser, biseksuelle og transpersoner (LGBT).

Mens nogle politikkere stadig giver udtryk for, at fodboldmyndighederne skulle have sat en stopper for, at Rusland blev vært for FIFA verdensmesterskaberne i fodbold på grund af sin annektering af den ukrainske halvø Krim for flere år siden, har en meget nyere begivenhed igen sat værtslandet i et negativt spotlys. Forgiftningen af dobbeltagenten Skripal i marts i år, fik den britiske premierminister Theresa May til at annoncere, at den royale familie og UK ministre ville boycotte Verdensmesterskaberne, og udstedte en advarsel til alle rejsende britiske fans.

Selvom VM i Rusland 2018 er blevet et meget debatteret og tornet emne, vil verdens mest populære fodboldkonkurrence ikke desto mindre blive sparket i gang om et par uger, og alles øjne vil være rettet mod det spil, vi alle elsker. Spillere i hele verden foretager allerede deres valg, og nyder bookmakernes opmærksomhed med utallige VM 2018 væddemålstilbud for hver af de 64 kampe.

Hvem vinder VM i fodbold 2018? Hvad er oddsene og forudsigelserne for direkte vindere - de Top 5 favoritter i år: Tyskland, Brasilien, Frankrig, Argentina eller Portugal? Eller hvad med de andre hold, som også er værd at nævne - Kroatien, Schweiz og Polen? Ifølge bookmaker-eksperter, har enhver af disse lande en chance for at blive en kæmpe overraskelse i turneringen.

Sats på vinderen med os! Vi er her for at hjælpe dine særlige Rusland 2018 væddemålsmarkeder med at nå de største fodboldfans, og lade dem vælge oddsene for dig.

Kontakt os nu på contact@sportsbettingtranslation.com med dine kreative marketingstekster eller nyt SEO-indhold. Vi lover, at det bliver et succesfuldt valg i optakten til VM 2018.