VI ÄR HÄR FÖR ATT TA MED DIG HELA VÄGEN TILL FINALEN.

VM är bara en månad bort och vi, precis som alla andra fotbollsfans, är på väg till Ryssland. Den 14 juni är det avspark för VM i Ryssland på Luzhniki Stadium i Moskva, där värdlandet Ryssland som leds av Stanislav Cherchesov, kommer att möta Juan Antonio Pizzi’s Saudiarabien. Denna upplaga av eventet kommer att vara det första som hålls i Östeuropa, och vi kommer alla att ha en snabbare puls fram tills den 15 juli då den internationella fotbollsturneringen tar slut för denna gång.

Turneringen drar dock inte bara till sig uppmärksamhet från sportfans. VM 2018 är ett viktigt geopolitiskt event för Europa som även kommer att ställa landet och Putins regim under hela världens lupp under en hel månad. Valet av Ryssland som värdland var inte ett beslut som togs emot väl av alla - landet har alltid varit ett kontroversiellt ämne på den internationella scenen. I likhet med de Olympiska vinterspelen 2014, har frågor igen väckts angående rasism och främlingsfientliga uttalanden i Ryssland, denna gång angående ryska fotbollsfans. En annan het potatis är diskrimineringen av LGBT personer som fortfarande kan ses på samtliga nivåer av det ryska samhället.

Medan vissa politiker fortfarande talar om att fotbollsmyndigheterna borde ha stoppat Ryssland från att stå värd för VM under dess annektering av Ukrainas Krim för flera år sedan, vände en mer nylig händelse återigen det negativa rampljuset på värdlandet. Förgiftningen av dubbelagenten Skripal i mars detta år fick Storbritanniens premiärminister Theresa May att meddela att kungafamiljen och samtliga ministrar skulle bojkotta VM samtidigt som hon utfärdade en varning för engelska fans att resa dit.

Även om Ryssland 2018 har kommit att bli ett väl debatterat ämne, kommer världens mest populära fotbollsturnering ändock gå av stapeln om ett par veckor och alla ögon kommer att vara på sporten vi alla älskar. Spelare från hela världen håller redan på att göra sina val och tittar på spelbolagens olika spelerbjudanden för de 64 matcherna under VM 2018.

Vilka kommer att vinna VM 2018? Vilka är oddsen för de slutgiltiga vinnarna - Topp 5 favoriterna i år är: Tyskland, Brasilien, Frankrike, Argentina och Portugal. Eller vad sägs om de andra lagen, som åtminstone är värda att prata om - Kroatien, Schweiz och Polen? Enligt spelbolagens experter har de alla en chans att överraska rejält i turneringen.

Spela på vinnaren med oss! Vi är här för att hjälpa dig med att få era spelformer under Ryssland 2018 att nå de största fotbollsfansen och låta dem välja bäst odds hos er.

Kontakta oss nu på contact@sportsbettingtranslation.com med din kreativa marknadsföring eller nya SEO content. Vi lovar att vara det framgångsrika betttet under uppladdningen till VM 2018.